Wegbeschrijving

Ter Muren is relatief vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. 

  • Het station van Erembodegem (lijn Gent - Aalst - Brussel) ligt op 5 minuten stappen van ter Muren.
  • Ook met de bus (lijn 214, snelbus 212 of lijn 213) is de organisatie relatief vlot bereikbaar. Deze lijnen rijden van Aalst naar Brussel en omgekeerd via diverse wegen.
    Indien u komt met buslijn 212 of 214, stapt u best af aan de halte Erembodegem Jagershoek. Van daaruit kan u te voet (+-15min. wandelen) via de Hogeweg naar het dorp van Erembodegem komen richting de centrumkerk. Van aan de centrumkerk kan u de doodlopende straat inwandelen, tot aan onze voorziening.
    Indien u komt met buslijn 213, stapt u best af aan de halte Erembodegem Station. Van daaruit kan u te voet richting de centrumkerk wandelen en zo tot aan onze voorziening geraken.
  • Komt u met de wagen, dan rijdt u het best op GPS. ter Muren ligt in de doodlopende Termurenlaan, op 100 meter van de centrumkerk. 

LET OP ! Vanaf 23 november 2017 wordt de Keppestraat een jaar afgesloten voor werken. Een omleiding wordt voorzien via de Ninovesteenweg, Parklaan, Erembodegemstraat, Rooms-Hofstraat, Kaardeveldweg en via de Ninovesteenweg, Parklaan, Brusselsesteenweg, Brusselbaan, Hogeweg. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk mits hinder. 

 

  • Indien u de sportieve geest wil bovenhalen en met de fiets zou langskomen, kan u eveneens gebruik maken van het jaagpad langs de Dender. Aan de brug van Erembodegem kan u dan oversteken richting Erembodegem dorp.
  • Parking: we vragen om de parking van het klooster niet te gebruiken. Op het einde van de laan aan de spoorweg is er een publieke parking. Behalve op dinsdag, wegens teamvergaderingen, kunt u op de personeelsparking terecht. U rijdt voorbij ter Muren, voor de school De Stip, en laat de publieksparking links liggen. Hierna draait u rechts de oprit op naar de garages toe, waar u op de rechterkant op onze parking kunt parkeren.